Galériával

2022.05.18. 13:38

Tizenhét óvoda gyerekei küzdöttek a dobogóért Kecskeméten

Sportoló óvodásokkal telt meg szerda délelőtt a kecskeméti Corvina óvoda udvara. A Csokor utcai létesítmény 25. alkalommal rendezte meg az Ovi-Kupát, melyen három számban mérette meg magát a 17 óvoda csapata.

Sebestyén Hajnalka

Több sportágban is megmérették magukat az óvodások Fotó: Bús Csaba

Az Ovi-Kupa megálmodója, elindítója Kapásné Pusztai Edit volt, a Corvina Óvoda intézményvezetője. Elmondta a kezdetektől nagy sikere van a vidám versenynek, ahol egyéniben és csapatban is értékelik a kicsiket. A legjobbak oklevelet, érmet, a győztesek mindezen felül kupát is hazavihetnek. Az elmúlt két évben sajnos nem tarthatták meg, így most fogadhatták 25. alkalommal a vendég óvodáscsoportokat. A házigazda óvodások is minden alkalommal indulnak a versenyen.

Idén három versenyszámban mérették meg magukat a 12 fős csapatok. Volt rövidtáv futás, helyből távolugrás és célba dobás. Izgalmas küzdelmeket láthatott a zsűri.

Az óvodák között sportversenynek az időjárás is kedvezett, kellemes hőmérséklet mellett küzdhettek meg egymással az ovisok. A verseny után frissítő italok és finom falatok várták a kicsiket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában