Tanulmányi verseny

2022.05.15. 17:52

Nagy hangsúlyt fektetnek a tehetséggondozásra Kunszálláson

Idén is kiemelkedő eredményeket értek el a kunszállási diákok a Mozaik Tanulmányi Versenyen.

Vajda Piroska

A kunszállási Tóth Pál Általános Iskola döntőbe jutott tanulói és felkészítőik

A kunszállási Tóth Pál Általános Iskola döntőbe jutott tanulói és felkészítőik

Kiemelkedően jól szerepeltek a kunszállási Tóth Pál Általános Iskola diákjai az országosan meghirdetett Mozaik Tanulmányi Versenysorozatban. Az iskola Akkreditált Kiváló Tehetségpont, így a tehetségígéretek felismerése, a tehetség kibontakoztatása, a tehetség-tanácsadás fontos szerepet tölt be az intézmény életében. A folyamatos, áldozatos tehetséggondozó munka meghozta eredményét – tudtuk meg Ádámné Vereb Annamária iskolaigazgatótól. 

Elmondta, hogy a Mozaik Kiadó tanulmányi versenyére 16 tanuló nevezett be különböző tantárgyakból. 

A havonta megjelenő internetes fordulók megoldása után 13-an jutottak be az országos döntőbe, ahol a következő eredmények születtek. 

Németből Heller Hanna (8. o.) a 2. helyen végzett, Vincze Nándor (7. o.), a nyolcadikos társai­val együtt versenyezve 5. helyet ért el, Agárdi László (7. o.) 7. helyezett lett, Rózsavölgyi Viki (8. o.) 10., Suki Tímea (8. o.) a 11. helyet szerezte meg, míg Tóth Csenge a 12. helyen zárta a versenyt. Felkészítőjük: Veres­né Szabó Krisztina. 
Szécsényi Annabella (8. o.) magyar nyelvből a dobogó 3. fokára állhatott fel, míg Litavecz Márk (7. o.) az 5. helyen zárta a versenyt. Felkészítője Szabó László volt. 

Kovács Tibor (8. o.) kémiából az 5. helyen végzett, Csík Ádám a 11. helyet szerezte meg, míg Provics Nóra 13. lett. Szintén kémiából versenyzett Litavecz Márk (7. o.) is, aki az 5. helyen zárta a versenyt, míg Vig Noel (7. o.) a 13. helyen végzett. Szécsényi Annabella (8. o.) biológiából 5. helyezést ért el, míg kortársa, Suki Tímea 20. lett. Kis Marcell (7. o.) biológiából a 11. helyen végzett, Vig Noel 18. lett, Agárdi Lászlót pedig a 22. helyre sorolták. Felkészítőjük: Ádámné Vereb Annamária. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában