Galériával

2022.05.14. 13:04

Mintegy százan vettek részt a látványos kismotoros felvonuláson Kecskeméten

A két héten át tartó Születésünnep egyik záróprogramja volt szombat délelőtt a kismotoros- és futóbiciklis felvonulás Kecskemét főterén. A kisgyermekes családok örömmel vettek részt a látványos eseményen.

Sebestyén Hajnalka

Sok érdeklődőt vonzott a szombati felvonulás. Fotó: Sebestyén Hajnalka

Május elején indult a VIII. Születésünnep rendezvénysorozat, melynek keretében ingyenes előadásokkal, foglalkozásokkal várták a szakemberek a kismamákat, kisgyermekeseket. Ennek részeként hirdették meg szombat délelőttre a kismotoros felvonulást.

A Kecskeméti Református Gimnázium előtt gyülekeztek az érdeklődők, mintegy száz család. A Születésünnep főszervezője, Kovács-Dandi Csilla kismamajóga-oktató, dúla és csapata ingyenesen osztott ki gyermek láthatósági mellényeket. A felvonulás előtt Engert Jakabné alpolgármester köszöntötte a családokat, és gratulált a Születésünnep csapatának a sikerese rendezvénysorozatért. 

A kismotoros, futóbiciklis, babakocsis menet a református gimnáziumtól a városházáig vonult, ahol újabb program várt a résztvevőkre. Előzetesen lehetett regisztrálni a virágültetésre. Mindenki átvehette az egynyári virágokat, melyeket az ott lévő virágágyasokba ültettek el a családok. Egy kis szívecskés táblára, a virág mellé, pedig kiírhatták gyermekük nevét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában