Közlekedés

2022.05.27. 15:00

Megváltozott a vonatok menetrendje a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

baon.hu

A Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek június 17-ig Kőbánya-Teher állomáson végzett karbantartási munkák miatt. A Lajosmizse felé közlekedő vonatok – a hajnali 2910 és késő esti 2958, 2968-as számú vonatok kivételével – a Nyugati pályaudvarról 5 perccel korábban indulnak, Kőbánya-Kispestig módosított menetrend szerint, Kőbánya-Kispesttől változatlan menetrend szerint közlekednek. A Lajosmizse felől közlekedő vonatok – a hajnali 2919, 2929-es és a késő esti 2931-es számú vonatok kivételével – Kispestig változatlan menetrend szerint, Kispesttől módosított menetrend szerint közlekednek, a Nyugati pályaudvarra 5 perccel később érkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában