Útinform

2022.05.19. 07:32

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Lajosmizse és Kecskemét között felújítják a burkolatot. A 71-es km-től a 78-as km-ig a belső sávon autózókat átterelték az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol kétirányú a forgalom. A főváros irányába a külső és a leálló sávon lehet haladni.

Szintén a röszkei határ irányába, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, valamint Kistelek, Szeged és Röszke közelében fenntartási munkákat végeznek. 8.00 órától 15.00 órától a belső sávot szakaszosan lezárják.

A főváros felé vezető oldalon, Újhartyán és Ócsa között az elválasztó sávban dolgoznak. Reggel fél 8-tól délután fél 3-ig, mozgó tereléssel a belső sávot lezárják. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 52-es főúton, Kecskemét és Fülöpháza között, több szakaszon aszfaltoznak. A nyár végéig félszélességű lezárásra és jelzőlámpás irányításra lehet számítani.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában