Galériával

2022.05.12. 15:34

Hordozófesztivált tartottak kismamáknak és kisgyermekes édesanyáknak Kecskeméten

Hordozófesztiválnak adott helyet csütörtökön a kecskeméti Katona József Megyei Könyvtár. Kismamák és kisgyermekesek szép számban érdeklődtek a különböző babahordozó eszközök iránt.

Sebestyén Hajnalka

Egyre többen ismerik fel a hordozás előnyeit Fotó: Bús Csaba

A program része a nyolcadik alkalommal megszervezett Születésünnep rendezvénysorozatnak. A Hordozófesztivált Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadó hívta életre ezúttal is, szakember társaival közösen. Már hagyomány, hogy a Születésünnep keretében lehetőséget adnak az érdeklődőknek a különböző hordozó eszközök megismerésére, ingyenes kipróbálására. 

Regina elmondta: az idei rendezvényük is nagyon jól sikerült, sokan érkeztek, érdeklődtek és próbáltak. Nagy örömére a városban és környékén egyre többen ismerik fel a hordozás előnyeit, különösen a többgyermekesek körében nagyon kelendő. Emellett már a kismamák is keresik, hiszen a várandóság idején számos előnyt nyújt a viselete. 

A hordozófesztiválon divatbemutatót is tartottak, prezentálva a hordozó eszközök sokszínű palettáját. 

A tanácsadók pedig mindenkinek személyre szabott segítséget nyújtottak ahhoz, hogy az egyéni igények alapján a legtökéletesebb hordozó eszközt megtalálják maguk és a babájuk számára.

A Születésünnep szombatig tart. Reggel 9 órakor kezdődik a kismotoros felvonulás a Főtéren, melyet a közös virágültetés követ. Mindkét programra szükséges az előzetes regisztráció. 16 órakor zárul a kéthetes rendezvénysorozat a nyereménysorsolással a könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában