Galériával

2022.05.22. 07:00

Bácsalmáson énekeltek a térség nyugdíjasai

Kettő éves kihagyás után, szombaton délután térségi népzenei nyugdíjas találkozót tartottak a bácsalmási művelődési házban.

Juhász Jenő

Fotó: Juhász Jenő

Németh Balázs polgármester köszöntője után Fábján Mihályné, a bácsalmási Őszikék Nyugdíjas Klub és Dalkör vezetője egy rövid áttekintést adott a népzene történetéről, majd ezt követően köszönetét fejezte ki annak a tucatnyi támogatónak, akik támogatással járultak hozzá a rendezvény megvalósításához. A térség nyugdíjasai közel három órás műsorral szórakoztatták egymást és az érdeklődő közönséget. Szabó László, az Egészségmegőrző Nyugdíjas Szövetség elnöke tájékoztatást adott az utóbbi időszak sikeres rendezvényeiről, az ott elért eredményekről és a jövőbeni tervekről. A rendezvény végén Németh Balázs, Bácsalmás polgármestere emléklapot adományozott a fellépő csoportoknak és személyeknek. 

Az est bállal folytatódott, ahol a házigazdák – Bácsalmási Őszikék Nyugdíjas Klub és Dalkör – süteményekkel is kedveskedtek a résztvevőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában