Galériával

2022.05.20. 14:08

Az Exatlonos Virág Andris vendégeskedett a nyárlőrinci iskolai gyereknapon

Nem mindennapi vendége volt a nyárlőrinci általános iskola gyereknapjának. Virág András világkupa győztes, Európa-bajnoki bronzérmes négyszeres magyar bajnok karatés látogatott el az intézménybe.

Szentirmay Tamás

Virág Andris nagy sikert aratott a gyerekek körében Fotó. Szentirmay Tamás

Virág Andrást legtöbben az Exatlon Hungary Bajnok csapatából ismerik, ugyanis részt vett a harmadik évadban, majd pedig az All Star-évad Bajnok csapatában is szerepelt, ahol a korábbi műsorokból már ismert versenyzők legjobbjai küzdöttek meg egymással. 

A fiatal sportoló nagy sikert aratott a gyermekek körében. Bemelegítéssel kezdte a bemutatkozását a tornacsarnokban, majd játékos vetélkedőn vehettek részt a diákok. 

Ezek mellett valamennyi osztály a Szelfizde fotóautomata jóvoltából különleges tárgyakkal fényképezkedhettek, az elkészült fotókat pedig mindannyian haza is vihettek.

A tanulóknak lehetőségük nyílt továbbá lovaskocsikázásra, és Kovács András alias Holden Rose író jóvoltából előadást hallhattak az egészséges életmódról. Egy különleges vetélkedőt, az acrosportot is kipróbálhatták a diákok. Ennek az volt a lényege, hogy időre, képek alapján kellett akrobatikus elemeket bemutatniuk. Voltak olyanok, akik nehezebb gyakorlatokat is bevállaltak, de olyanok is, akik az egyszerűbbeket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában