Beruházás

2022.05.16. 14:03

Az 52-es út négysávúsításáról egyeztetnek a kecskeméti lakossági fórumon

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. és a kivitelező, Hazai Építőgép Társulás Zrt. tart lakossági tájékoztatót május 17-én, kedden 16.30 órakor a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban.

baon.hu

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

A projekt célja a kecskeméti városközpont és az M5-ös autópálya közötti eljutási idő csökkentése, az útszakaszon tapasztalható torlódások csillapítása, a csomópontok áteresztő képességének növelése és biztonságosabbá tétele.

A projekt keretén belül az 52-es számú főút Kecskemét lakott területi szakaszán a jelenleg 2x1 sávos részek 2x2 sávossá épülnek át, illetve a már meglévő 2x2 sávos részek burkolatát felújítják. A sávbővítéses szakaszok mellett közel 2 kilométer hosszon kerékpárút és szervizút is helyet kapott a terveken.

A tájékoztatón lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések megvitatására.

A kivitelezés ideje alatt felmerülő kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségen keresztül nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek:

Projektiroda címe: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10. II. emelet.
E-mail cím: [email protected]
A panaszokat csak írásban lehet benyújtani!

További információ: www.facebook.com/nifzrt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában