Választás

2022.04.01. 15:37

Vádlott lett a baloldal kecskeméti jelöltje, Bodrozsán Alexandra

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt indult büntetőeljárás a baloldal kecskeméti jelöltje ellen.

baon.hu

Fotó: Bodrozsán Alexandra Facebook-oldala

A Mandiner.hu beszámolója szerint az újpesti baloldali Bodrozsán Alexandra ellen feljelentést tett Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, mivel Bodrozsán a személyét érintő, emberileg is bántó és megalázó, alaptalan támadást hajtott végre – fejtette ki a közösségi oldalán az önkormányzati képviselő.

A mai napon volt a békítő meghallgatás, ahol egyértelművé vált, hogy nem szeretnénk visszalépni, szeretnénk, ha ez az ügy tovább folytatódna. Megállapították, hogy Bodrozsán Alexandra az általam tett feljelentésben vádlottként fog szerepelni – nyilatkozta a Mandiner beszámolója szerint a Kecskeméti Médiacentrumnak Nemcsik Mátyás. A képviselő hangsúlyozta, az hogy egy jelölt ilyen kijelentéseket tegyen, megengedhetetlen.

– Úgy gondolom, hogy az a fajta politizálás, egymás negatív megbélyegzése elviselhetetlen. Nem tűrhetjük itt, Kecskeméten, hogy a politikai élet ilyen negatív irányba menjen el – tette hozzá a Nemcsik Mátyás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában