Frissítve

2022.04.21. 13:00

Újra tartanak Föld Napi Zöld Pikniket Kecskeméten

A Vasútkertben a Föld Napján, azaz április 22-én délelőtt fél 10-kor kezdődnek a programok – tájékoztatott közleményében a kecskeméti önkormányzat.

baon.hu

Frissítés (04.21. 17:32):

A kecskeméti önkormányzat friss közleménye szerint a péntekre szervezett Föld Napi Zöld Piknik helyszíne a várható eső miatt változik. A Vasútkert helyett a Hírös Agórában tartják meg a rendezvény.

Korábban írtuk:

Ahogy világszerte, úgy a kecskeméti rendezvény célja is az, hogy a szervezők felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

A Föld Napi Pikniken lehetőség lesz virágültetésre, játékos ismeretterjesztő feladatok megoldására, népi játékok megismerésére. Lesz csillagászati bemutató, Szivárvány játéktár. A szervezők egészséges életmódot népszerűsítő programokkal, biogazdaság bemutatójával is várják a látogatókat.

A rendezvényhez kapcsolódóan meghirdetik azt az alkotó pályázatot is, aminek eredményhirdetése a Környezetvédelmi Világnap rendezvényén lesz, június 01-jén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában