Elismerés

2022.04.05. 18:19

Társadalmi innovációs díjat kapott a CédrusNet Kecskemét

Átadták a társadalmi innovációs díjakat kedden Budapesten – írja az MTI.

baon.hu

Engert Jakabné, Kecskemét alpolgármestere (Fidesz-KDNP) átveszi a CédrusNet Kecskemét szenior tudáshasznosítási programjáért járó társadalmi innovációs tevékenységéért díjat Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől a minisztérium tükörtermében. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere köszöntőjében azt mondta, a most kitüntetettek a társadalom előre jutásáért, a társadalom minden rétegét érintően tettek szolgálatot.

„Hősök teremtek közöttünk, egyszerű emberek között“ – fogalmazott.

 

A miniszter megköszönte a kormány és a társadalom nevében a díjazottak elszántságát.
 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2021. évi nyílt pályázatára olyan állami és önkormányzati intézmények, valamint civil szervezetek, vállalkozások jelentkezését várták, amelyek a társadalmi innováció terén mérhető módon jelentős eredményt értek el, és fenntartható üzleti modellel rendelkeztek, különösen az esélyegyenlőség, a társadalmi felzárkózás, a családtámogatás, a köznevelés, a szociális és az egészségügyi ellátás terén.

A 2021-es társadalmi innovációs tevékenységéért jutalomban részesült a CédrusNet Kecskemét szenior tudáshasznosítási programja és a Kacsacsőrű Művészeti Nonprofit Kft. ”Kiállok érted, kiállok magamért” programja.
 

Elismerő oklevélben részesült az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ helyi termékek vására, az Eötvös József Református Oktatási Központ Suliplusz projektje, a Nagykanizsa Központi Óvoda ”Innovatív utak a fenntartható jövőhöz” projektje, a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény népi fajátszótér programja, a Schlachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet „Érték vagy” portálja.
 

Az elismeréseket, tárgyi jutalmakat Kásler Miklós miniszter és Monszpart Zsolt, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában