Verseny

2022.04.10. 18:16

Negyedszerre rendezik meg az Oroszlán Kupát Kecskeméten

Április 11-én újra lesz Oroszlán Kupa.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Kecskeméri Szent László Lions Club/archív-felvétel

A Kecskeméti Szent László Lions Club és fiataljai, a Kecskeméti Szent László Leo Club az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézményével közösen, április 11-én rendezi meg negyedik alkalommal az Oroszlán Kupát. 
 

A dél-magyarországi értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottjai számára szervezett immár hagyományos csapatsportversenyre 17 hatfős csapatot hívtak meg, kísérőikkel és szurkolótáborukkal együtt. 

A megméretésnek a II. Rákóczi iskola ad helyet. 

A versenybe és a lebonyolításba a Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium diákjait is bevonták. Minden hatfős, sérültekből álló versenyző csapathoz plusz két fővel csatlakoznak, valamint a lebonyolítási feladatokba is besegítenek a kadás tanulók. Ez a nap szemléletváltó nap is számukra. 
 

A versenyzőkkel, kísérőikkel, szurkolótáborukkal, a Leo klub tagjaival, akik a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskola tanulói, a szervező Kecskeméti Szent László Lions Club tagjaival és önkénteseivel együtt a közel 300 fős rendezvény most is nagy sikernek ígérkezik. A feladatok állomásain a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusai végeznek önkéntes munkát. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában