Beruházás

2022.04.22. 14:10

Mini játszóteret avattak Lajosmizsén

Csütörtökön avatták fel az új játszóteret Lajosmizsén.

Horváth Péter

Örülnek a gyerekek a szép, új játszótérnek. Fotó: Horváth Péter

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatán másfél millió forintot nyert a Lajosmizsei Városszépítő Egyesület, melyből játszóvárat és rugós játékot telepítettek a lajosmizsei Béke lakótelepen. A mini játszótér jelképes átadását csütörtökön tartották, ahol Borbély Ella egyesületi elnöktől Basky András polgármester szimbolikusan átvette a gyermekjátékokat. Az átadón Basky András polgármester ismertette, hogy az Élhető település projekt keretében további játszótéri eszközöket, pihenő padokat, kukákat és növényeket telepítenek a területen. Az eseményen dr. Salacz László országgyűlési képviselővel közösen öt növényt is elültettek. Árva-Tóth Tamás és felesége felajánlásából vattacukorral vendégelték meg a gyermekeket, a Márka Üdítőgyártó Kft. üdítőket ajánlott fel az eseményhez.

Az egyesület pénteken, a Föld napján  az 5-ös számú főúton lévő körforgalomban újabb növényeket ültettek, melyhez szintén pályázati támogatást nyertek.

Játszóvárat és rugós játékot telepítettek Lajosmizsén. Fotó: Horváth Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában