Galériával

2022.04.04. 12:33

Közlekedési versenyen mérték össze tudásukat a kecskeméti óvodások

Jó hangulatban zajlott le hétfőn délelőtt a Pöttöm Próba, a kecskeméti Ceglédi úti óvoda hagyományos közlekedési versenye. A kupát a Szabadkai úti ovisok vitték el.

Sebestyén Hajnalka

A Pöttöm Próbán hatfős csapatok versengtek egymással Fotó: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A Ceglédi úti óvoda idén újra megrendezhette a Pöttöm Próbát, melyen tíz óvoda hatfős csapatai vettek részt. A kisgyerekek a Szent Imre Katolikus Óvodából, a Széchenyi sétányiból, a Lánchídból, a Juhar utcaiból, a Nyitrai utcaiból, az Egyetértés utcaiból, az Ifjúsági útiból, a Mikszáth Kálmánból, a Csigabigából és a Szabadkai utcaiból érkeztek. 


Az időjárás miatt a közlekedési verseny egésze a óvoda belső termeiben zajlott le. Az izgalmas feladatokat nagyon élvezték a gyerekek. Az összegyűjtött pontok alapján az első a Szabadkai, a második a Mikszáth, harmadik a Csigabiga ovisai lettek. Az érmek mellett a győztesek kupát is átvehettek. 


A több gyermek sem távozott üres kézzel, mindenki kapott ajándékot. Ráadásul az óvoda udvarán a kisvonatra is felszállhattak. A Közlekedési Ismeretek játékos vetélkedőjét a Ceglédi úti Óvoda pedagógusai és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága közösen szervezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában