Program

2022.04.03. 07:11

Két napig tart az idei Bajai Halfőző Fesztivál

Kevesebb önkormányzati támogatással, több támogatói hozzájárulással szervezik meg az idei halfőző ünnepet.

Márton Anna

Illusztráció. Fotó: Király László

 A fesztivál különlegessége, hogy idén külföldi fellépője is lesz. Dr. Alban, a nigériai születésű svéd fogorvos, énekes Stockholmból jön Bajára koncertezni. Némedi István, a Baja Marketing Kft. vezérigazgatója tájékoztatása szerint továbbra is ingyenes lesz a fesztivál. A huszonötödik fesztivált idén két részre bontották. A Szentháromság téren családias eseményre számíthatnak a látogatók július 8-án és 9-én, a Petőfi-sziget inkább a fiataloknak lesz fenntartva. 

 

Bozár Renáta nemzetközi kapcsolatok és protokoll referens tájékoztatása szerint hamarosan felhívást tesznek közzé az asztalfoglalások tekintetében. Április 15-ig még foglalhat asztalt, aki szeretne, de idén arra is van lehetőség, hogy halfőzés nélkül is jelen legyenek az érdeklődők az eseményen. Előnyt élveznek azok, akiknek a Szentháromság téren volt eddig is asztaluk, azonban meg kell majd újítani a regisztrációt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában