Galériával

2022.04.21. 20:31

Játékos küzdelem jellemezte a kecskeméti Táncsics Koli Kupát

Csütörtök délután ismét nagy sikerrel rendezték meg a Táncsics Koli Kupát a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégiumban, melyen öt intézmény csapatai mérették meg magukat.

Sebestyén Hajnalka

A streetball is a versenyszámok között szerepelt Fotó: Sebestyén Hajnalka

A kollégiumi Táncsics Napok keretében megtartott sportrendezvényt a játék, az izgalmas küzdelmek és a jó hangulat jellemezte. A lelkes diákok és tanárok által szervezett Táncsics Koli Kupa az elmúlt 10 év hagyományaihoz híven Kecskemét város kollégiumainak aktív részvételével zajlott. A csapatokat Bibok Róbert igazgató köszöntötte, és a díjakat is ő adta át.

A Kupára a város összes kollégiuma meghívást kapott, amelyen fiúk és lányok egyaránt részt vettek. Dicséretes létszámú diákközösséggel képviseltette magát a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola Kollégiuma, a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola Kollégiuma, a Széchenyi István Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola Kollégiuma, a Kecskeméti Piarista Gimnázium Kollégiuma, valamint a házigazda Táncsics Kollégium. 

Öt sportágban – váltófutás, streetball, sakk, ping-pong, labdarúgás, – zajlott a verseny a nevezők között, mintegy körülbelül 60 tanulót megmozgatva. 

A helyezettek oklevelet, valamint vásárlási utalványt kaptak, illetve minden résztvevő egy ízletes tábla csokoládét. Élményekkel teli, színes, tartalmas, de mindenekelőtt mozgalmas délután volt, mely sokáig emlékezetes marad a fiatalok számára.

A következő eredmények születtek:

Váltófutás: 1. Táncsics Kollégium, 2. Szentgyörgyi és Gáspár Kollégium
Sakk: 1. Zoboki Botond (Táncsics), 2. Barcsa Levente (Piarista), 3. Szabó Richárd (Piarista)
Ping-pong: 1. Győri Martin, megosztott 2. hely:  Szél Brunó (Gáspár A. Kollégium), Benacsek Dorián (Gáspár A. Kollégium), Forczek Miklós (Piarista Kollégium)
Streetball: 1. Táncsics Kollégium, 2. Piarista Kollégium, 3. Gáspár A. Kollégium
Labdarúgás: 1. A vándorkupát nyerte a Gáspár A. Kollégium „Aha-igen” csapata, 2.  Piarista Kollégium, 3. Széchenyi Kollégium „Nyíri 32” csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában