Feltöltődés

2022.04.23. 07:00

Huszadik alkalommal találkoztak a Bács-Kiskun megyei nyugdíjasklubok tagjai

Huszadik alkalommal rendezték meg az Életet az Éveknek Nyugdíjasklubok Bács-­Kiskun Megyei Egyesületének találkozóját a solti művelődési házban. A rendezvénynek – ahol a nyugdíjasok verseket, humoros jeleneteket és szólóénekeket adtak elő – a házigazdája a solti Petőfi Nyug­díjas Egyesület volt.

Lencsés P. Anna

A Bács-Kiskun megyei nyugdíjasklubok találkozójának fellépői Fotó: Lencsés P. Anna

Sántáné Szabó Margit, a megyei egyesület elnöke megnyitójában kiemelte: fontos az ilyen rendezvény, jó együtt lenni. Az ilyen találkozások alkalmával lelkileg és testileg feltöltve, reménnyel a szívükben térhetünk haza otthonainkba. 
A versmondók közül az első helyet Tóth Jánosné, a kecskeméti Hírös Város Nyugdíjas Klub tagja érdemelte ki, második lett Jászberényi Fábián Ilona, a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesületből, harmadik Kása Andrásné, a tiszaalpári Árpád Fejedelem Nyugdíjas Klubból. 

Különdíjat kapott Bánfi Istvánné, a Monostori Nyugdíjas Klub tagja Pálmonostoráról. A szólóének-kategóriában az első helyezést Szántó Katalin kapta a lakiteleki Tisza Nyugdíjas Klubból, második lett Szabó Sándorné, a kecskeméti Hírös Város Nyugdíjas Klub tagjaként, a harmadik helyezett Szikor István, a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesületből Kiskunfélegyházáról. Különdíjas lett Almási Mária, aki a tisza­alpári Árpád Fejedelem Nyugdíjas Klub tagja. 

A humorkategóriában az első helyet a kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület érdemelte ki, második helyezett lett a Napsugár Nyugdíjas Klub Városföldről, harmadik helyezést ért el Tóth Jánosné, aki a kecskeméti Hírös Város Nyugdíjas Klub tagja. 

A rendezvény vándorserlegét ebben az évben a Lakiteleki Tisza Nyugdíjasklub tagjai vihették haza. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában