Játék

2022.04.15. 16:05

Egymillió forintot nyert a Petőfi Népe előfizetője

Sebestyén Hajnalka

Danics Mónika, a boldog nyertes Fotó: Bús Csaba

Lezárult a Mediaworks cégcsoport Gyűjtse a milliókat! című nagyszabású nyereményjátéka, melynek egyik fődíját a Kecskeméten élő Danics Mónika nyerte meg. Olvasónk nettó egymillió forinttal lett gazdagabb. 

Tavaly decemberben kezdődött a Gyűjtse a milliókat! elnevezésű akciónk. Ebben a Petőfi Népe hűséges előfizetőit invitáltuk egy közös játékra, melynek keretében a lapban megjelent milliós kuponokat kellett összegyűjteniük. Egy játékszelvényre öt kupont lehetett felragasztani, és beküldeni a megadott címre. A fődíj 5 millió forint volt, emellett 5x1 millió forint, továbbá 25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalvány és 25 wellnesshétvége talált gazdára országszerte, a Mediaworks lapcsalád előfizetői között. 

Kecskeméten Danics Mónika a legszerencsésebbek közé tartozott, nettó egymillió forintot utal át számlájára lapcsaládunk. A boldog nyertes szerdán járt a szerkesztőségünkben. 

– A jó hírt a szomszédunktól tudtam meg, aki előbb vette észre a nevemet az újságban a nyertesek között, mint én. Alig akartam elhinni, be is telefonáltam a szerkesztőségbe, hogy valóban én vagyok-e a nyertes. Hatalmas öröm a családom számára! Azt még nem döntöttük el, mire költjük, de biztos lesz helye. Éppen házfelújítás előtt állunk – mesélte nyertesünk. 

Olvasónk több mint egy évvel ezelőtt fizetett elő lapunkra, azóta már nyert egy porszívót is egy másik játékunkon. 

– Nagyon szeretünk játszani a férjemmel, minden lehetőséggel élünk. A lottók és sorsjegyek mellett az újságban, a neten lévő játékokat sem hagyjuk ki. Többször nyertünk már, de ez az egymillió forint eddig a legnagyobb értékű ajándékunk – árulta el Mónika. 

A Petőfi Népét a férjével közösen olvassa. Nagyon megszerették a lapot. A férje szinte az egészet elolvassa, ő maga inkább a bulvárosabb, könnyedebb témákat részesíti előnyben, de mindig az időjárással és a horoszkóppal kezdi. A játékszelvényeket is ő vagdosta ki és ragasztgatta fel a nyereményszelvényre. Sőt, több újságot is beszereztek, így több szelvénnyel játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában