Verseny

2022.03.22. 16:38

Minden színben ragyogtak a kecskeméti táncosok érmei

Sikeres versenynapot tudhatnak maguk mögött a kecskeméti L-Dance Group fiatal táncosai. Érmek sokaságával tértek haza a Nyolctánc és Tíztánc Magyar Bajnokság és Klubközi Táncversenyéről.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: L-Dance

A 2022-es Nyolctánc és Tíztánc Magyar Bajnokság és Klubközi Táncversenyt a napokban rendezték meg Algyőn, a Forma Kupa keretein belül. A kecskeméti táncosok csodálatos eredményeket értek el a megméretésen. A jó hírt Kis Ildikó, az egyik kis táncos édesanyja osztotta meg hírportálunkkal. 

 

Elmondta: a többszörös siker a már megszokott színvonalas teljesítmény mellett köszönhető annak is, hogy egymást folyamatosan biztatták a versenyzők. Felkészítő edzők: Bartha Lilla és Keresztes László.

 

A következő klubközi eredmények születettek. Palotai Patrik - Illés Dorka két aranyérmet vihetett haza, a Gyermek I. és a Gyermek II. E latin kategóriában is 1. helyezést szerzett. Csorba Áron - Lipóczi Mira páros a Junior I. E latin kategóriában 7. helyen végzett. 

 

Kis Máté - Tantó Hanna páros a Junior II. E standard kategóriában 6., a Junior II E latinban 5., az Ifjúsági E standardben 6., az Ifjúsági E latinban 3. helyezést ért el.

 

Beregszászi Zoltán - Matuska Villő páros a Junior II. D standardben 8., a Junior II. D latinban 2., az Ifjúsági D standardben 11., míg az Ifjúsági D latinban 4. lett.

 

Szabó Márk - Máté Eszter páros Felnőtt D standardben 12. helyen végzett, a Felnőtt D latin kategóriát pedig megnyerte.

Fotó: L-Dance

 

Fotó: L-Dance

 

Fotó: L-Dance

 

Fotó: L-Dance

 

Fotó: L-Dance

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában