Beruházás

2022.03.10. 14:17

Megkezdődött az 54-es és az 52-es utak felújítása

Csütörtökön megkezdődött az 54-es és az 52-es főutak felújítása – jelentette be Font Sándor (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

Barta Zsolt

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

A honatya a közzétett videóban elmondta, az 54-es út teljes körű felújítása Jakabszállás és Bócsa között valósul meg, azon a szakaszon, melyen korábban nem végeztek felújítási munkálatokat. A mostani felújítással 180 nap alatt végeznek majd.

 

– Ezzel a felújítással nemcsak Kiskőrös és Soltvadkert lakói járnak jól, hanem mindazon települések lakói, akik az 54-es utat használják Kecskemét vagy az M5-ös sztráda elérésére – mondta el Bács-Kiskun megye 3. számú választókerületének képviselője.

 

Font Sándor kitért rá, hogy szintén csütörtökön kezdődik az 52-es út felújítása Kecskeméttől Soltig. A munkálatokat három szakaszban, 15 kilométerenként végzik majd a szakemberek, és több körforgalmat is építenek ezen a távon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában