Plakátbörze

2022.03.11. 18:40

A menekülteken segít a kecskeméti Otthon mozi

Jótékonysági plakátbörzét tartanak március 9–17-ig az Otthon moziban. A bevételt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el az Ukrajnából elmenekült családoknak.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

– Ez az Otthon mozi első jótékonysági kezdeményezése. Fontosnak érezzük, hogy segítsünk, úgy érzem, mi így tudjuk közönségünket leginkább bevonni. Hitvallásunk, hogy a filmművészet alkotásainak sokszínűsége egy mozi életében nagyon fontos, és nagyon szeretnénk, ha ez meg is maradna – mondta érdeklődésünkre az ötletgazda Csenkiné Edit, az Otthon mozi vezetője. 

Elsősorban az elmúlt évek plakátjait ajánlják ki, nem feltétlen blockbusterek kerülnek a választékba, de például a művészeti vetítések, nagy rendezők – Woody Allen, Pedro Almodóvar – plakátjaihoz is hozzá lehet jutni, valamint a Mindörökké című film kapcsán a film rendezője, Pálfi György által dedikált plakátokhoz is. A börzék az előadások előtt egy órával kezdődnek és a film végéig tartanak. Aki csak a börze miatt érkezik, az előadás közben is vásárolhat plakátot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában