Kérdőív

2022.02.04. 20:30

Várják a halasiak véleményét a város sportkoncepciójáról

A városvezetés a település sportkoncepciójának felülvizsgálata során a helyiek véleményére is kíváncsi.

Pozsgai Ákos

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az önkormányzat egyik fő célkitűzés a sport területén, hogy minél több fiatal és felnőtt számára biztosítsa a sportolási lehetőséget, beleértve ebbe a sportolás népszerűsítését is, hozzájárulva ezzel az egészségtudatos életmód elterjesztéséhez. A városvezetés ezért felülvizsgálja Kiskunhalas sportkoncepcióját, amelyhez a lakosság véleményét is várják – közölte Kuris István László alpolgármester. 

Készült egy kérdőív, amely abban segíti a koncepció felülvizsgálatában részt vevő szakembereket, hogy minél szélesebb körből kaphassanak visszajelzést a lakosság részéről. A kérdőív elérhető a www.­kiskunhalas.hu oldalon, a kitöltést névtelenül is fogadják, de a nevet és elérhetőséget megadó válaszadók között négy darab 5 ezer forint értékű, sportboltban levásárolható utalványt sorsolnak ki a városházán. 

A kérdőívek kitöltési és beküldési határideje 2022. február 13., vasárnap éjfél. 

Kuris István László hozzátette: az önkormányzat kiemelt céljai között szerepel, hogy minél több gyermek és fiatal számára váljon elérhetővé és szükségletté a sportolás, mint az egészséges életmód egyik fő feltétele, illetve mint a szabadidő egyik leghasznosabb eltöltési lehetősége. 

A sportkoncepció kialakításával párhuzamosan a 2015-ben megalkotott koncepció mellékletét képező sportszervezeti listát is frissíteni fogják, az akkor bejegyzett e-mail-címekre egy felhívást küldtek el, amelyben az adatok egyeztetésében kérnek segítséget a városháza munkatársai. Azok a sportszervezetek, amelyek 2015-ben nem kerültek be a sportkoncepció mellékletébe, a most kitölthető kérdőíven erre is lehetőségük nyílik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában