Páros véradók

2022.02.05. 07:00

Valentin havi véradásra várják a Bács-Kiskun megyeieket is

2022 februárjában az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézménye, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) Valentin havi véradásra invitálja véradókat. Nincs más teendő, mint meghívni egy családtagot, barátot, vagy a párját egy közös véradásra, ezzel is hozzájárulva a vérkészítményre szoruló betegek gyógyulásához, és a hazai vérkészlet szinten tartásához — olvasható az OVSz közleményében.

baon.hu

Illusztráció/shutterstock.com

A szeretetet és a másokkal való törődést nem csak egy napig kell ünnepelni, egy egész életen át fontos és nélkülözhetetlen része a mindennapoknak. Ezért februárban az OVSz újra meghirdeti a hagyományos páros véradók játékát, amely idén az előző évektől eltérően egy hónapig tart. A közös véradásról készült fotó és adatok megküldése ([email protected]) automatikus részvétel a Valentin havi nyereményjátékban, amelynek végén exkluzív ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. 

Február 14-én, Bálint napon, Bács-Kiskun megyében Kecskeméten és Kiskunhalason is meglepetés ajándékokkal várnak minden véradót. 

A további véradási helyszínekről és időpontokról, valamint a véradás feltételeiről az ovsz.hu oldalon tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában