Támogatás

2022.02.05. 14:26

Jótékonysági koncertet szerveznek a csólyospálosi házaspár megsegítésére

Az év elején vált a tűz martalékává egy idős házaspár tanyája Alsópáloson.

Tapodi Kálmán

A Csólyospálosi Tamburás Egyesület adja a koncertet

Forrás: Tapodi Kálmán

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a bajba jutottaknak egyik tanyaszomszédjuk azonnal ideiglenes szálláslehetőséget ajánlott fel. Az önkormányzat a napi meleg étkezést biztosítja számukra, a községben lakossági kezdeményezésre számlát nyitottak és gyűjtést indítottak a házaspár megsegítésére. A helyi és a kömpöci katolikus templomokban is gyűjtöttek adományokat, amit Á. Fúrús János csólyospálosi polgármester közreműködésével juttattak el az otthontalanná vált párnak.

A Csólyospálosi Tamburás Együttes pedig jótékonysági koncertet szervez, amit február 19-én, 18 órától tartanak a helyi közösségi házban. A műsorban közreműködik a helybéli fiatalokból álló Kalapos Néptáncegyüttes. 

A koncert díjtalanul látogatható, de adományokat örömmel fogadunk, amelyeket a Belák házaspárnak ajánlunk fel – közölték a szervezők. Mint írták: a helyfoglalás érkezési sorrendben történik 17.30 órától. Az előadás az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett tekinthető meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában