Háború

2022.02.25. 11:59

Gyűjtés indul a kecskeméti testvértelepülés, Beregszász megsegítésére

A kialakult ukrajnai fegyveres konfliktus következtében testvérvárosunk, a határmenti Beregszász erőteljes nyomás alá került - fogalmazott közösségi oldalán Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.

baon.hu

Szemereyné Pataki Klaudia hangsúlyozta: a legnagyobb lakossági igény az útfelújításokra van. Fotó: Bús Csaba

A polgármester szerint erkölcsi kötelesség minden lehetséges segítséget megadni, amelyhez a kecskemétiek - magánszemélyek, civil szervezetek, egyházak, cégek támogatását, együttműködését kéri.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal és a CédrusNet Gondoskodó Szolgálatával együttműködve adománygyűjtés indult, amelynek során tartós élelmiszert és meleg takarókat várnak. Az adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjának lehet leadni február 28-tól. (Cím: Kecskemét, Hoffman János u. 11.)

Várják továbbá azon önkéntesek jelentkezését, akik az adományok átvételében nyújtanának segítséget.

További információ: Gondoskodó Szolgálat: 06/20/556-3402. 

Kérik, hogy az adományozni szándékozó cégek, gazdasági szereplők a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjával vegyék fel a kapcsolatot a 06/30/985-5506 telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában