Galériával

2022.02.22. 19:54

Farsangoztak a nyárlőrinci óvodások

Farsangi mulatságot tartottak a nyárlőrinci Kincskereső Óvodában. Sajnos a gyerekek egy része különböző betegségek miatt, nem tudott részt venni a programon.

Szetirmay Tamás

Minden évben, ilyenkor farsang táján, már alig várják az óvodások, hogy jelmezbe öltözhessenek. Ezúttal is így volt, de a korábbi időpontra kitűzött farsangot, a sok hiányzó miatt, nem tudták megtartani, el kellett halasztani. Az óvoda vezetése nagy örömöt akart szerezni a gyerekeknek, így meghívták a Lóca együttest is, akik a sűrű programjuk miatt csak február 22-én értek rá. Ezen a napon minden kisgyerekek jelmezbe öltözött. Először a csoportokban különböző játékokban vetélkedtek egymással, majd pedig következett a mindenki kedvence, a fánk. A farsang ugyanis nem létezhet fánk nélkül, amelyhez természetesen üdítő is járt. A vírus helyzet miatt, ezúttal nem az anyukák sütötték a fánkot, hanem boltban vásárolták meg, a több fajta ízesítésű süteményt. A finom édesség elfogyasztása után akadt olyan kis óvodás, akiről meg lehetett mondani, hogy milyen ízű fánkot evett.

Az evés és ivás után mindenki a tornaszobába vonult, ahol már várta őket a Lóca együttes, akik először bemutatták hangszereiket, majd pedig alkalomhoz illő dalokat játszottak. Olyan énekeket adtak elő, amit a gyerekek nagy többsége már ismert, így velük együtt énekelték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában