Útinform

2022.01.26. 07:06

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskun megyében

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokra vonatkozóan adott ki tájékoztatást a szerdai napra vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a sérült szalagkorlát elemeket javítják, vagy újra cserélik. Délelőtt Szeged felé Újhartyán és Örkény között a 48-as km-nél, valamint Lajosmizse felé az 57-es és 72-es km között sávzárásra kell készülni. Délután a másik irányban, vagyis Budapest felé Lajosmizse és Újhartyán között a 65-ös és az 51-es km-nél is sávzárások miatt lesz az aktuális munkaterületnél 60 km/h-s sebességkorlátozás. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Alsóbbrendű utak:

Pest megyében, a Nagykőrös és Kocsér közötti, valamint a Kocsér a megyehatár közötti szakaszon felújítják az útburkolatot. A 81-es és a 85-ös, valamint a 91-es és a 95-ös km között munkaidőben szakaszos félpályás korlátozás követel figyelmet.  

Bács-Kiskun megyében,

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  (5301-es út)

- a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  (0-20 km útszűkület) (15-ös km félpálya) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában