Útinform

2022.01.27. 07:18

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében

Baon.hu

Fotó: Illusztráció/Máthé Zoltán / MTI

Fotó: Illusztráció/Máthé Zoltán / MTI

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak: 

 

Az M5-ös autópályán, 

- több helyszínen is javítják, vagy cserélik a sérült szalagkorlát elemeket. Budapest felé a reggeli órákban a 107-es km környezetében, Kiskunfélegyháza térségében, délelőtt a 87-es km-nél, Kecskemétnél dolgoznak, sávzárás mellett. Délután az ellenkező, Röszke felé vezető oldalon, a 79-es és 80-as km között kell sávzárásra számítani, szintén szalagkorlát javítása miatt.  

- burkolatot javítanak délelőtt a főváros felé vezető oldalon, a 107-es és 106-os km között, Kiskunfélegyháza térségében. A külső sávot kerítik el a forgalom elől. 

- burkolatjavítás miatt zárják le a külső sávot Röszke felé a 90-es km környezetében, Kecskemét térségében, délután egy rövid időre, tervezetten 15:00-tól.   (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Alsóbbrendű utak:

 

Bács-Kiskun megyében,

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton, az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. (5301-es út) 

- a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. (5308-as út)  

Kamionstop:

 

A kamiontilalom ezen a hétvégén, (január 29.-30.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

(A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában