Fejlesztés

2022.01.16. 14:03

Minibölcsőde nyílik Ágason

Hitel felvétele nélkül, eredményesen és stabilan működik az ágasegyházi önkormányzat.

Sebestyén Hajnalka

Füredi János

Forrás: Sebestyén Hajnalka

Az elmúlt évben több beruházásuk is megvalósult, és erre az esztendőre is vannak terveik. Füredi János polgármester számolt be a részletekről. 

– Az önkormányzati beruházások közül kiemelném az új bölcsődét, mely már elkészült, jelenleg az engedélyeztetések zajlanak. A tervek szerint tavasszal átadhatjuk. A 7 fős minibölcsődét már nagyon várják a helyi édesanyák. A településen élők régi álma egy bölcsőde megnyitása – mondta az elején a polgármester, majd további megvalósult beruházássokkal folytatta a sort. 

– Elkészült a Sárfehér utca alapozása, aszfaltborítása, mely a közlekedés biztonságát és a komfortérzetet megemelte, reméljük, hosszú időn át szolgálja majd a lakosságot. Az óvodában új tetőszerkezet, cserépfedés, valamint járda épült. A tetőcsere nagyon időszerű volt, örülünk, hogy sikerült felújítanunk. Megtörtént a sportpálya épületének tetőcseréje, előtető-újjáépítése és a járdaszerkezet felújítása – tette hozzá. 

A stabil önkormányzati gazdálkodásnak köszönhetően erre az évre is vannak terveik, melyek megfinanszírozásához pályázati források is szükségesek. – Terveink között szerepel a sportcsarnok fűtésének és a gyermekétkező energetikai felújítása, a polgármesteri hivatal tető- és egyéb belső felújítása, valamint egyes utcákon a csapadékvíz elvezetésének, szikkasztásának kivitelezése. Bízunk a sikeres pályázatokban, melyek előkészületei folyamatban vannak – jegyezte meg végül Füredi János. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában