Galériával

2022.01.27. 19:50

Megnyitották Kecskemét legújabb szállodáját

Csütörtökön tartották meg a Hotel Aqua Kecskemét ünnepélyes megnyitóját. A hírös város legújabb szállodája pénteken nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A 15 hónap alatt felépült komplexumból közvetlen az átjárás a szomszédos fürdőbe.

Sebestyén Hajnalka

A nemzeti színű szalagot Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Bus Gábor, a szálloda egyik tulajdonosa, Gyenes Balázs, a Hírös Építőmester Zrt. igazgatótanácsának tagja, dr. Patay Balázs, a fürdőt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője vágta át. Fotó: Bús Csaba

Fotó: Bús Csaba

Csütörtökön kora este avatták fel ünnepélyesen a modern, esztétikus kialakítású háromcsillagos hotelt. A Kecskemét Fürdő szomszédságában található Hotel Aqua építése 2020 szeptemberében kezdődött el. Az egymilliárd forint összköltségű, földszint plusz kétszintes épületben 41 szobát alakítottak ki, 84 fő a befogadóképessége. A hotelből zárt folyosón közelíthető meg a fürdő. A szobák egy része a városra néz, a másik része a természetbe, a közeli tóra. Ideális a kikapcsolódásra, fürdésre vágyóknak, illetve sportolóknak és üzleti úton lévőknek egyaránt. 

A megnyitón a vendégeket Kaszabné Vörösmarti Lili szállodaigazgató köszöntötte és örömmel osztotta meg a jó hírt, miszerint már az első hétvégén 85 százalékos kihasználtsággal indulnak. A vendégek jelentős része egyénileg foglalta le a szobáikat, a többiek csoportosan. Köszönetet mondott a tulajdonosoknak, és a kivitelező Horváth Építőmester Zrt.-nek, valamint az önkormányzatnak, amiért még ebben a járvánnyal sújtott időszakban is sikerült megvalósítani a komplexumot. 

A köszöntő után következett az avatási ceremónia. A nemzeti színű szalagot Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Bus Gábor, a szálloda egyik tulajdonosa, Gyenes Balázs, a Hírös Építőmester Zrt. igazgatótanácsának tagja, dr. Patay Balázs, a fürdőt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője vágta át. 

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester pohárköszöntőt mondott a megnyitón és gratulált a tulajdonosoknak.

Forrás: Bús Csaba

Az állófogadás előtt a vendégek megtekintették a szállodaszobákat, majd pohárköszöntőt mondott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. Gratulált a tulajdonosoknak, akik vállalták a kockázatot ebben a nehéz időszakban és belefogtak egy szálloda építésébe. Hozzátette: bátraké a jövő. A városvezetés is vallja: nincs lehetetlen, csak tehetetlenség. Hallva a szálloda magas kihasználtságát már induláskor, jó visszacsatolása annak, hogy érdemes volt belevágni. A szálloda nem luxus kategóriát képvisel, hanem mértéktartó és kényelmes, ugyanakkor a környezete lenyűgöző. Kevés szálloda mondhatja el magáról, hogy egy városközponthoz közeli helyen áll, mégis a szabad természetre nyújt kilátást. Végül további sok sikert kívánt a polgármester. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában