Közlekedés

2022.01.27. 18:53

Elhagyott gépkocsit szállított el a Kecskeméti Városrendészet

Elszállíttatott egy Opel Astrát a Kecskeméti Városrendészet a Szent Miklós utcából.

baon.hu

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

A közterület-felügyelők szolgálatuk ellátása során észlelték, hogy a Szent Miklós utcában, a Mária körúti kereszteződésétől körülbelül 30 méter távolságra a „Megállni tilos” tábla hatálya alatt áll egy rendszám nélküli Opel Astra úgy, hogy a forgalmat akadályozza, és ezáltal a közúti forgalom biztonságát veszélyeztetni. 

A felügyelők először megpróbálták a gépjármű tulajdonosát értesíteni, hogy a műszaki érvényességgel rendelkező, de hatósági jelzés nélküli autóját soron kívül szállítsa el a közterületről, azonban a nyilvántartásban bejelentett lakcímen élőktől azt a tájékoztatást kapták, hogy a gépkocsi tulajdonosa évekkel ezelőtt elköltözött az ingatlanból, és elérhetőségét nem ismerik.

Tekintettel arra, hogy a közterület-felügyelőknek a gépjármű tulajdonosát nem sikerült értesíteniük és az elhagyott autó a forgalom biztonságát veszélyeztette, így a Városrendészet soron kívül intézkedett a gépkocsi közútról történő elszállíttatásáról.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában