Útinform

2022.01.23. 07:09

Itt számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a vasárnapi napra vonatkozóan:

Főutak:

Az 55-ös főúton, 

– a Bátai-főcsatorna hídját újítják fel. A 117-es kilométernél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják. 

– Baja és Pörböly között vasárnap napközben a szalagkorlátot javítják. A 107-es és a 111-es kilométer között az aktuális munkaterületnél a fél útpályát lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Pest megyében, a Nagykőrös és Kocsér közötti, valamint a Kocsér a megyehatár közötti szakaszon felújítják az útburkolatot. A 81-es és a 85-ös, valamint a 91-es és a 95-ös kilométer között munkaidőben szakaszos félpályás korlátozás követel figyelmet.  

Bács-Kiskun megyében,

 az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. 

– a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. 

– Bácsalmás és Tataháza között a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. A 2-es és a 4-es kilométer között kell forgalom- és sebességkorlátozásra számítani. 

– hasonló munkát végeznek Bácsbokod belterületén, a vasúti átjáró közelében. Ott a 9-es kilométernél zárják le a fél útpályát. 

Kamionstop:

A kamiontilalom ma este 10 óráig van érvényben.

(A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában