Elismerés

2022.01.24. 19:00

Idén is átadják a pedagógus díszdiplomákat Kecskeméten, várják a jelentkezéseket

A kecskeméti közgyűlés esélyteremtési bizottsága idén is – a pedagógusnaphoz kötődően – ünnepélyes keretek között szeretné átadni a díszdiplomát azoknak a nyugdíjas pedagógusoknak, akik 50, 60, 65, 70 illetve 75 évvel ezelőtt vették át diplomájukat, legalább 30 évet tanítottak, és ebből legkevesebb 15 évet Kecskeméten.

Hraskó István

Díszdiplomások köszöntése. Fotó: Bús Csaba

Kérik azoknak a pedagógusoknak a jelentkezését március 31-ig, akik 50, 60, 65, 70, 75 éve szereztek diplomát, és a fenti feltételeknek megfelelnek.

Jelentkezés beadásához szükséges: oklevél másolat, felsőoktatási intézmény díszoklevél kérő adatlapja (beszerezhető a felsőoktatási intézmény honlapjáról), szolgálati időt igazoló dokumentum  (munkakönyv) másolata az aranyoklevél igénylése esetén, a további igényléseknél az előző díszoklevél fénymásolata. Emellett rövid szakmai önéletrajz, nyilatkozat arról, hogy megismerte a személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatókat, pontos lakcím, telefonszám.

Jelentkezések benyújthatók postai úton: Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szervezési Osztály, 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.; elektronikusan: [email protected] vagy zárt borítékban leadhatók a Városháza portáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában