Szolgáltató

2022.01.31. 20:19

Fejleszti a hálózatot a szolgáltató Kalocsán

A Magyart Telekom Nyrt. Kalocsa, Ökörjáró területén végez hálózatépítés kivitelezési munkálatokat.

Gábor János

Forrás: baon.hu / archív

Gyakorlatilag a teljes Ökörjáró városrészt érintő munkálatokba fogott a héten a Magyart Telekom Nyrt. – írta közleményben az önkormányzat városüzemeltetési és -fejlesztési osztálya. A tájékoztatás alapján hálózatépítési feladatok végzése miatt kell több helyen is munkagépekre, beszűkült útpályára, ideiglenesen felvert vagy átfúrt betonburkolatokra és kapubeállókra számítani. 

A telekommunikációs cég kivitelezői várhatóan február végéig fognak dolgozni a területen. A bő egy hónap során alapépítmény lefektetésére hivatkozva ásnak nyomvonalat, majd helyeznek el kábeleket és állítják helyre a munkaterületet, legalább tíz útszakaszon. Az építés a Duna utcában kezdődött kedden, és a hónap végén folytatódik a Szénáskert I–VI. utcákban. Néhány nap szünet után, február 7. és 11. között a Kinizsi Pál és az Árendás utcában, majd február 14. és 18. között a Bátyai úton szeretnének dolgozni. 

A Telekom hálózatépítése a február 21-én kezdődő héten érhet véget: az utolsó néhány napon az időjárás miatt esetleg elmaradt helyreállítások, betonpótlások fognak megtörténni – jelezte a városüzemeltetési csoport, kérve, hogy a lakosság legyen türelmes a cég szakembereivel, akik a fentebb írt időszakokban és helyszíneken 7 és 17 óra között jogosultak munkát végezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában