Bács-Kiskun / Videóval

2022.01.01. 16:00

Ezek voltak 2021 legérdekesebb és legnépszerűbb videói

Mutatjuk az idei tíz legnépszerűbb videót, illetve egy összeállítást a legemlékezetesebb felvételekből.

Várkonyi Rozália

1. A MagánZoo lakói is hiányolják a látogatókat

Az elmúlt 25 évben a látogatók szeretete, a boldog és kiegyensúlyozott állatok, és Tóth Tibor kedves történetei töltötték meg a felsőlajosi állatkert minden zegzugát. Amikor a felvételeket készítettük a MagánZoo kongott az ürességtől, hiszen az akkori korlátozó intézkedések okán zárva tartott az állatkert, és segítségre szorultak.

2. Így zajlott a Tündérszépek megyei fotózása

2021-ben Bács-Kiskun megyében szebbnél szebb lányok jelentkeztek a Tündérszépek szépségversenyre. A jelentkezőket a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban álltak kameráink elé.

3. Tűz ütött ki egy Reile Géza utcai lakásban Kecskeméten

A tűzeset október 10-én dél körül történt, a tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották a lángokat. A lakástűzben életét vesztette egy ember.

4. Közönségtalálkozó az Exatlonosokkal

28 fokos nyári melegben várta rajongóit az Exatlon harmadik évadának négy versenyzője júniusban, a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

5. Egy hónapra „leszállt” a MiG-21-es a kecskeméti körforgalomból

Megkopott a kecskeméti repülőbázishoz közeli körforgalmat díszítő MiG-21-es repülőgép festése, ezért május közepén több mint öt órás munkával, két daruval leemelték a tartószerkezetről és bevontatták a bázis festőműhelyébe egy újrafestésre. Így új fényében ragyoghatott az augusztusi repülőnapon.

6. Százhetedik születésnapján köszöntötték Nyári Gézánét Kecskeméten

Százhetedik születésnapján köszöntötte október elején az önkormányzat Nyári Gézáné Terikét a kecskeméti Margaréta Otthonban, az Idősek Hete rendezvénysorozat keretében.

7. A héten is folytatódik a Tündérszépek fotózása Kecskeméten

Olvasóinkat nagyon foglalkoztatta a Tündérszépek szépségverseny, így a hetedik helyet is az egyik fotózáson készült videónk foglalja el.

8. Óriási a készülődés a kecskeméti repülőbázison

Sok érdeklődőt vonzott az idei kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató, ám mielőtt megrendezték volna, mi is beleshettünk egy kicsit a kulisszák mögé: augusztus 25-én három órát a hétvégi repülőnapra készülő kecskeméti repülőbázison töltöttünk, ahol óriási volt a „nyüzsgés”, földön és levegőben egyaránt.

9. Letarolta Tompát a vasárnap késő délutáni vihar

Augusztus 1-jén kétszer is lecsapott a vihar a településre. A kora délutáni órákban az alig negyedórás zivatarban egy rendőrautó is összetört, mert faág szakadt rá. De, ami néhány órával később következett, arra sokan nem gondoltak volna. A késő délutáni órákban egy dél-nyugat felől érkező zivatarlánc valósággal letarolta a fél települést, hatalmas károk keletkeztek. A viharól készült felvételeket egyik olvasónk készítette.

10. Mercedes-Benz EQB bemutató Kecskeméten

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár gyártósoráról gördült le az első hazai gyártású teljesen elektromos autó, a Mercedes-Benz EQB. Az elektromos hajtás gyártására alkalmas gyártósor mintegy 50 milliárd forint beruházásból, 17 ezer négyzetméteren épült a gyár karosszériaüzemében, amihez 15 milliárd forint támogatással járult hozzá az állam. A típus bemutatóját októberben a gyárban tartották, ahová Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is ellátogatott.

Ezek voltak az idei év legnépszerűbb videói. Köszönjük olvasóinknak, hogy megtiszteltek minket figyelmükkel, és nem csak írott, hanem videós tartalmainkat is szívesen böngészték. Az alábbi, számunkra leglátványosabb és legérdekesebb 2021-es videóválogatással búcsúzunk önöktől, s kívánunk sikerekben és egészségben gazdag boldog új évet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában