Galériával

2021.12.16. 10:17

Megjutalmazták a jó tanulókat Kecskeméten

Kecskeméten, a Városi Szociális Közalapítvány szerdán megajándékozta a jótanuló pályázatának díjazottait, 12 általános és középiskolás diákot. A Hírös Agórában megtartott ünnepségen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint Horváth Attiláné kuratóriumi elnök.

Sebestyén Hajnalka

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Horváth Attiláné átadta a díjakat. Fotó: Sebestyén Hajnalka

Ennek részeként adták át ünnepélyes keretek közt a jótanuló pályázatot elnyert 12 általános és középiskolás diáknak a díjakat a Hírös Agórában. Név szerint Csaba Patrik, Graboly Dáriusz, Nagy Judit Janka, Tóth Boglárka, Koncz Nimród, Pongó Máté, Kovács Kristóf, Coulibaly-Rácz Médea Zília, Molnár Milán, Kalina József és Kocsis Anna kapott pénzjutalmat, melyhez egy kis ajándékkal kedveskedett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. Többek között

a Főtéren álló óriáskerékre kaptak belépőket a tanulók. Köszöntőjében a polgármester kiemelte: a tudás olyan érték, melyet senki nem vehet el. Érdemes tanulni, még ha eredménye csak a későbbiekben mutatkozik meg.

December 24-én a Jókai utcai hajléktalanszálló mintegy 80 lakójának vacsorával és ajándékkal szeretnék majd szebbé tenni a Karácsonyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában