Vetélkedő

2021.12.18. 07:00

Idén online tartották meg a kecskeméti bibliaismereti vetélkedőt

A 11. Bibliaismereti vetélkedő és a Gyermekkorunk puzzle-darabjai című műveltségi megméretés díjátadó és értékelő eseményét a napokban tartotta meg a Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége a Hírös Agórában.

Horváth Péter

Kis János evangélikus lelkész és Dr.Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester a Bibliaismereti vetélkedő résztvevőit köszöntötte. Fotó: Bús Csaba

Fotós: BUS CSABA

 A bibliaismereti vetélkedőt idén a járványhelyzet romlása miatt online rendezte meg a Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége, témáját Sámuel első és második könyve adta. A verseny szakmai vezetője ebben az évben a Kecskeméti Evangélikus Egyházközség volt. Összesen 26 csapat 104 versenyzője ért el eredményt, a társaságok egy-egy képviselője vehette át a díjat. Az eseményen Kormányosné Makai Eszter, a verseny szervezője és Szalókiné dr. Kiss Katalin, a szövetség elnöke mondott köszöntőt, majd Szeberényi Gyula Tamás alpolgármesterrel és Kis János evangélikus igazgató lelkésszel adták át a díjakat.

Az eseményen Király József, a 8. számú választókerület önkormányzati képviselője megajándékozta a klubvezetőket, az elnökség és a felügyelőbizottság tagjait. Az eseményt Bukovinszky Lara felolvasással, Simon Zsófia szavalattal és Rózsa Bora népdalcsokorral tette még emlékezetesebbé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában