Irodalom

2021.12.14. 10:52

Fiatal lányokról íródott a kerekegyházi Ádám Adrienn könyve

Cute Bunny titkos naplója címmel jelent meg a minap a kerekegyházi Ádám Adrienn első könyve. A kreatív ifjúsági napló 7-14 éves korú lányoknak íródott.

Gulyás Sándor

Ádám Adrienn büszkén mutatja az első könyvét. Fotó: Gulyás Sándor

Fotó: GULYAS SANDOR

Az ifjúsági irodalomban hiánypótlónak számító könyv megírásának ötlete hat hónappal ezelőtt, egy álmatlan éjszaka született meg Adrienn fejében. A szerző magánkiadásban készítette a közel kétszáz oldalas kötetet.

 – Több mint öt éve foglalkozom főállásban gyermekekkel, így nap mint nap megtapasztalom, hogy a digitális világ miként szippantja magukba őket. Ennek okán született meg a 7-14 éves korú lányoknak az ifjúsági napló, amiben fel tudják jegyezni életük napi történéseit, titkaikat, élvezetes feladatok teszik lehetővé, hogy objektív képet, hasznos tippeket kapjanak az őket körülvevő világról. A könyvben helyet kaptak találós kérdések, kézműves feladatok, szabadidős ötletek, napi hasznosságok, az illemmel, a környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretek, melyek a tanulásban is hasznosak lehetnek. A könyvet a „tinik pszichológusának” szántam, aminek társaságában kibontakozhat, lecsendesedhet, kifejezheti önmagát, és a legfontosabb, hogy szüleit is be tudja vonni a tevékenységekbe. A kiadvány lényegében játékos bevezetés a nagybetűs életbe – foglalta össze a kötet tartalmát és mondanivalóját a szerző.  

 

Ádám Adrienn a Cute Bunny titkos naplóját egy sorozat első darabjának szánja. 

A sorozat következő részét jövő év karácsonyára szeretné megjelentetni, mindemellett folyamatban van egy felnőtt korosztály számára készülő kötetet is.

– A gyermekeknek szánt következő naplót hónapok szerint osztom fel, beleszőve többek között azt is, amit a világi és az egyházi ünnepekről, szokásokról tudni illik. Készülőben lévő, még befejezetlen könyvem – Ami kimaradt az iskolapadból című – a felnőttek számára íródik. A saját életem történésein keresztül mutatom be, hogy hogyan jutottam előre, milyen akadályokat kellett leküzdenem. A könyvben többek között hasznos életvezetési, álláskeresési, bizonyos helyzetekben való eligazodást megkönnyítő tippeket, tapasztalataimat osztom meg az olvasóval, elősegítve, hogy jobban, hatékonyabban tudja kormányozni a saját életét – tette hozzá a kerekegyházi írónő. 

Ádám Adrienn Cute Bunny titkos naplója című könyve megvásárolható az írónő facebookos oldalán vagy megrendelhető a következő e-mail címen: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában