Adomány

2021.12.07. 06:33

Emelődaruval érkezett a mikulás a kecskeméti kórházba

December 6-án akár járvány van, akár nem, a mikulás mindenképpen meglátogatja a gyermekeket, még ha a kórházba is kell mennie utánuk.

Fotók: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház

 

 

 

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary gyár Vasas Szakszervezetének mikulása, mivel a kórházba nem mehetett be, emelődaruval emelkedett a magasba, és úgy adta át ajándékait a kis betegeknek – adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház.

A mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen, közöttük az intézmény ápolási igazgatója, Pap-Szekeres Anita, a gyermekosztály osztályvezetője Dr. Tálosi Gyula, és a vezető ápoló, Vidéki-Nagy Renáta.

A meglepetések sora azonban itt nem ért véget. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetője, Christian Andreas Wolff a menedzsment nevében egy 500 ezer forint értékű csekket küldött a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztály számára, melyet az emelőkosárban Nagyné Szigeti Dóra PR menedzser vett át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában