Elismerés

2021.12.13. 19:18

A honvéd nyugdíjasok ügyintézését segíti Kecskeméten

A honvédelem és a katonai érdekvédelem ügyének huzamosabb időn át végzett támogatásáért vehetett át elismerést hétfőn Ugrik Csaba Ivánné, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztályának osztályvezetője  Gáldonyi Sándor őrnagytól, a kecskeméti 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda vezetőjétől. 

Horváth Péter

Az őrnagy Bajtai Ildikó főosztályvezető és Deliné Gonda Mariann honvédségi alkalmazott társaságában adta át az elismerést. Fotó: Horváth Péter

Fotós: HORVATH PETER

A toborzóiroda szerteágazó tevékenysége között érdekvédelmi feladatokat is ellát, melynek része, hogy segíti a nyugállományú honvédeket és honvédségi dolgozókat ügyeik intézésében. Ők gyakran kérnek segítséget az irodától nyugdíjjal kapcsolatos ügyeikben, innen a kiváló kapcsolat a Családtámogatási és Nyugdíjbiztosítási Főosztállyal, illetve az alá tartozó osztállyal -  mondta Gáldonyi őrnagy, hozzátéve, hogy a nyugdíj ügyintézés sarkalatos pont, sokan keresik meg az irodát azzal, hogy segítsenek eligazodni a látszólag bonyolult hivatalos ügymenetben. Ebben remek partner az osztály és az elismerésben részesülő osztályvezető - méltatta a hivatal és vezetője munkáját Gáldonyi Sándor. Elhangzott, hogy az osztály munkatársai nagy türelemmel, szakavatott módon és rövid idő alatt segítik a nyugdíjas honvédeket. - Az teszi különlegessé ezt a hivatalt, hogy mindent megtesznek azért, hogy a honvéd nyugdíjasok élete könnyebb legyen - mondta Gáldonyi őrnagy az elismerés átadásakor. 

Ugrik Csaba Ivánné kihangsúlyozta, hogy ugyan nagyon jól esik munkájuk elismerése, az a feladatuk, hogy minden hozzájuk fordulót segítsenek. Mindehhez nagy tudásbázissal rendelkező, jól használható informatikai rendszer áll rendelkezésükre, mellyel jelentősen lerövidül az ügyintézési idő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában