bács-kiskun

2021.11.05. 10:58

Várják a szavazatokat

Nagy lendülettel indult az idei megyei Prima díj közönségszavazása. A www.primadij.hu oldalon leadott voksok száma már megközelítette a 10 ezres határt, és még nem dőlt el semmi, mert az élmezőnyben nagyon szoros a verseny.

baon.hu

A közönségdíj mellé félmillió forint jár

A tét nem kevesebb, mint félmillió forint. Ennyit kap ugyanis a VOSZ által alapított, idén már 16. alkalommal átadásra kerülő megyei Prima díj jelöltek közönségkedvence. A 10 kategóriában kiválasztott győztes közül a VOSZ megyei elnöksége határozza meg a három Prima díjas személyét, akik a rangos elismerés mellé egy-egy millió forintot is kapnak.

A közönségdíj sorsa azonban az online szavazók kezében van, akik akár mindennap leadhatják kedvencükre a voksaikat. Az október közepén induló szavazás nagy érdeklődésre tart számot, gyorsan elérte a szavazatok száma a 10 ezres határt, és a szervezők szerint nagyon szoros az állás, amely az első három helyen már többször átrendeződött.

A pillanatnyi állás szerint 1800 szavazata van az első helyezettnek, 1479 a másodiknak és 1297 a harmadik helyen állónak.

Elég azonban egyetlen nap, hogy ez a sorrend forduljon, ezért érdemes kihasználni minden alkalmat a voksolásra egészen november 19-ig (péntek), amikor 12 órakor lezárul a szavazás és eldől a közönségdíjas személye.

A VOSZ által 17 éve alapított megyei Prima díj, az országos Prima Primissima mintájára, a térségünkben élő ékörs alkotó tehetségek munkáját hívatott elismerni. Nem sokat kell már várni és megtudhatjuk, kik lesznek idén a megyei Primák. A díjak átadására egy rangos gálaest keretein belül kerül majd sor 2021. no­vember 26-án, pénteken, 18 órától a kecskeméti Four Points by Sheraton dísztermében.

A közönségdíj mellé félmillió forint jár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában