online eladás

2021.11.30. 15:13

Szerdától árusítják a jövő évi parkolóbérleteket Kecskeméten

A Kecskeméti Városrendészet közölte, december 1-jén kezdik meg a 2022-es parkolóbérletek árusítását. A díjakban nem lesz változás, az összes várakozási területre érvényes, rendszámra szóló bérlet a magánszemélyeknek havi 12 ezer forintba kerül, a világoszöld forgalmi rendszámű autók mindenhol ingyen parkolhatnak.

Hraskó István

Pécs, 2019. január 23. Egy gépjármû-tulajdonos parkolójegyet vesz egy új parkolóautomatából a pécsi Köztársaság téren 2019. január 23-án. Ezen a napon 160 darab új parkolóautomata állt üzembe, az új automatákon bankkártyával és érmékkel is lehet fizetni. MTI/Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A Városrendészet kérte: az egészség megóvása, a koronavírus terjedésének csökkentése, valamint az ügyfélszolgálaton történő hosszabb várakozás elkerülése érdekében az ügyfelek lehetőség szerint honlapjukon keresztül vásárolják meg bérleteiket.

Akinek erre nincs lehetősége, a Budai utca 2/a. szám alatti ügyfélszolgálati irodában ügyfélfogadási időben (hétfő – szerda 8:00-15:00; csütörtök 8:00 -18:00, péntek 8:00 – 12:00) vásárolhatják meg bérleteiket a jövő évre.

A Városrendészet hangsúlyozta, érdemes ezt mielőbb megtenni, és nem megvárni az év végét, jövő év elejét, amikor a nagyszámú ügyfél miatt a bérletvásárlás hosszabb időt vehet igénybe.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában