kecskemét

2021.11.25. 12:09

Kommunikációs Díjat kapott prof. dr. Szécsi Gábor

Kecskemét egykori polgármestere, prof. dr. Szécsi Gábor elismerésben részesült Budapesten, ahol Kommunikációs Díjat vehetett át.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Szécsi Gábor

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Kommunikációs Díját vette át szerdán prof. dr. Szécsi Gábor, a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánja Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében prof. dr. Freund Tamás, az MTA elnöke és prof. dr. Bódis József felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkár jelenlétében prof. dr. Szendrő Pétertől, az OTDT elnökétől.

Kecskemét egykori polgármestere az Országos Tudományos Diákköri Tanács Kommunikációs Díját a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia záróünnepségén kapta meg. Az indoklás szerint dr. Szécsi Gábor a díjat a magyar felsőoktatás műhelyeiben folyó tudományos tevékenység támogatásáért, a tudományos diákköri munkát népszerűsítő tevékenységéért, különös tekintettel a 2021-ben, az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent A megújulás műhelyei című monográfiájáért nyerte el.

Fotó: Szécsi Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában