Kecskemét

2021.11.07. 20:11

Jótékonysági vásárt tartanak Király László György hagyatékából

Jótékonysági kiállítást és vásárt rendeznek november 15-én, hétfőn Kecskeméten Király László György fotós hagyatékából. A befolyt összeget a Mélymerülés Utcalapnak ajánlják fel.

Sebestyén Hajnalka

Király László György (1956-2020) életművének egyaránt fontos része volt a művészet és a jótékonyság. A Mélymerülés Utcalap egyik alapítójaként e kettő színvonalas ötvözését tűzte ki célul.

A jótékonysági kiállítás és vásár lehetőséget kínál arra, hogy egy-egy fotó megvásárlásával az érdeklődők a Mélymerülés Utcalapot támogassák. Olyan alkotásokat állítanak ki, melyek megvásárlásával az új tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy teljesen egyedi, máshol be nem szerezhető műtárgyak birtokosai lesznek.

A rendezvényt Kriskó János nyitja meg november 15-én, hétfőn 17 órakor a Kápolna Galériában (Kecskemét, Kápolna u. 13.). A kiállítás ezen a héten péntekig 13 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 13 óra között látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában