ÚTINFORM

2021.11.14. 07:19

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a vasárnapi napra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– Ócsa és az M0-s autóúti csomópont között a műszaki átjárókat takarítják. Reggel 7 órától délután fél 4-ig a Budapest felé vezető oldalon az aktuális munkaterületnél a belső sávot lezárják.

– a Kiskunfélegyháza és Csengele közötti szakaszon szalagkorlátot javítanak. Mindkét irányban szakaszosan lezárják a belső sávot.

– a Röszke felé vezető oldalon, Szeged térségében víznyelőrácsokat tisztítanak. A 162-es és a 168-as kilométer között az aktuális munkaterületnél lezárják a belső sávot.

Főutak:

Solt északi határában, az 51-es főút és az 52-es főút körforgalmú csomópontjában burkolatfelújítási munkákat végeznek. A 85-ös kilométernél jelzőőrök irányítják az autósokat. Távolabb, szintén az 51-es főúton, Érsekcsanád térségében, a 153-as kilométernél árok-és padkarendezés miatt félpályán halad a forgalom ma napközben.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a Ceglédi úton a Szolnoki út és a Széchenyi tér között építési munkák miatt útszűkületen kell áthajtani.

Kecskemétnél, a város északi elkerülőjén, a 445-ös és a 441-es főút csomópontjánál építési munkák miatt útszűkület van érvényben, de időszakosan a fél útpályát is lezárják.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton, az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Kalocsa és Szakmár közötti útszakaszon, a 10-es és a 22-es kilométer között burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani. A 15-ös kilométernél lévő híd lezárása miatt a forgalmat a Homokmégy, majd a Kalocsa felé vezető útra terelik el.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (november 13-14.) ma 22.00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

(A 2021. november 4-ét követő hétvégétól a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre már nem vonatkozik a tilalom.)

Bővebb információk: utinform.hu/hu/static/kamionstop

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában