bács-kiskun

2021.11.16. 07:00

Idén is átadja a VOSZ a vállalkozói díjakat

A Vállalkozók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei Szervezete büszke arra, hogy a megyében tevékenykedő kis-, közép- és nagyvállalkozások, illetve egyéni vállalkozók alkotják a helyi gazdasági élet gerincét. A hagyományoknak megfelelően idén is kitüntetések átadására kerül sor a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül.

baon.hu

A 2019. évi Prima díjátadó gála kitüntetett vállalkozói

A 2021. november 26-án, pénteken, 18 órakor a Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő Prima díjátadó gálaesten kerül majd sor a megyei Év Vállalkozója díjak átadására. A helyszín és az időpont sem véletlen, hiszen a VOSZ által immár 17 éve alapított megyei Prima díjak is ekkor kerülnek átadásra a helyi vállalatok és vállalkozók összefogásából, a térségünkben lévő kulturális értékek megőrzése céljából.

Ekkor veheti át kitüntető elismeréseit az Év Kereskedője, az Év Szolgáltatója és az Év Csomagolóeszköz-gyártója is, akik tevékenységét 2021-ben a VOSZ megyei elnöksége a legkiemelkedőbbnek ítélte meg. Ezen túl elhangzik még a gálán annak a megyei díjazottnak a neve is, aki az országos Év Vállalkozója díjat veheti majd át Buda­pesten, a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő rangos gála­esten.

2021-ben is átadja a VOSZ a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat, melynek felbecsülhetetlen erkölcsi értéke önmagáért beszél. A kitüntetés átvételére szintén a kecskeméti Prima-gála nyújtja a legméltóbb helyszínt.

A 2019. évi Prima díjátadó gála kitüntetett vállalkozói

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában