szavazási eredmények

2021.11.15. 12:20

A szavazók többsége szerint túl korán készülnek a karácsonyra az áruházak

Szavazásunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak olvasóink az áruházak korai karácsonyi kínálatáról?

baon.hu

Debrecen, 2019. december 1. Az évvégi, évfordulós és családi ünnepekre készülve megtöbbszörözõdött az érdeklõdõk és a vásárlók száma a debreceni Fórum bevásárlóközpontban, ahol közel 120 kereskedelmi egység szolgáltat. A belsõ tereket alkalmi karácsonyi díszítés teszi ünnepélyessé. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

Az áruházak többsége már november első hetében karácsonyi pompába öltözik, de van ahol már szeptember-október környékén elkezdik árulni az ünnepi termékeket, ajándékokat, karácsonyi díszeket. Szavazásunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak olvasóink az áruházak korai karácsonyi kínálatáról?

Az eredmények alapján a szavazók 54 százaléka szerint még nincs itt az ideje a karácsonyi kínálatoknak.

20 százalékot nem zavarja különösebben a korai portéka.

A szavazók 17 százaléka szerint jobb a karácsonyi hajrá előtt felkészülni az ünnepekre.

9 százaléknak tetszik a dolog, de csak a hangulat varázsa miatt.

[eweb-voting id="4450541"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában