jótékonysági akció

2021.11.06. 10:52

A bajai polgárőrök munkájának fontosságára hívták fel a figyelmet

Pénzadományt gyűjtött a Fidesz–KDNP bajai frakciója a Bajai Polgárőr Egyesület számára jótékonysági akcióval.

Márton Anna

Forró teával és pogácsával kínálták a járókelőket

Fotó: Márton Anna

A bajai polgárőrök önzetlen munkájára hívta fel a figyelmet a Fidesz–KDNP bajai képviselőcsoportja egy jótékonysági akcióval. Forró teával és pogácsával kínálták a járókelőket az Eötvös utcában szerda délután, és arra kérték őket, hogy amennyiben tehetik, pénzadománnyal támogassák a Bajai Polgárőr Egyesület munkáját.

Kámánné dr. Bari Bernadett frakcióvezető lapunknak elmondta, hogy különösen most, a megnövekedett migrációs nyomásban van szükség a polgárőrök munkájára. Ők ugyanis aktívan részt vesznek a migrációs felderítésekben, nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy Baján biztonságban érezze magát mindenki.

Forró teával és pogácsával kínálták a járókelőket
Fotó: Márton Anna

– A mai egy figyelemfelhívó akció csoportunk részéről. A Bajai Polgárőr Egyesület részére szervezünk gyűjtést, hiszen ők azok, akik mindennapjainkban úgy vannak jelen, hogy szinte észrevétlenül teszik a dolgukat, segítve ezzel a rendőrség, a városőrség, a közterület-felügyelet munkáját. Különösen most, a megnövekedett migrációs nyomás kapcsán van nagy szükség az ő munkájukra is. A migránsok felderítése kapcsán ők is hozzájárulnak ahhoz, hogy mi, itt Baján biztonságban érezhessük magunkat. Mivel ők egy nonprofit szervezet, juttatás nélkül végzik a munkájukat, időt, energiát nem sajnálva, ezért gondoltunk arra, hogy miután a kormány támogatta a munkájukat két gépjármű biztosításával, ezt kiegészítendő figyelemfelhívó akció keretében szeretnénk további segítséget nyújtani a mindennapi kiadásokhoz, költségekhez – fogalmazott Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz–KDNP bajai frakcióvezetője.

Bokányi Zoltán, a Bajai Polgárőr Egyesület elnöke fontosnak tartja, hogy szervezetük jó kapcsolatot tartson fenn a város minden szervezetével, hiszen nekik az a dolguk és azt vállalták, hogy teljes szívből és önzetlenül Baja város lakóit szolgálják. Ezért minden felajánlást, segítséget örömmel fogadnak.

– Folyamatosan kapcsolatban állunk a város minden szervezetével, egyesületekkel, pártokkal. Próbáljuk a jó kapcsolatot mindenkivel fenntartani, és örültünk ennek a nagyon kedves felajánlásnak a képviselőktől – mondta lapunknak Bokányi Zoltán elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában