gyűjtés

2021.10.30. 19:48

Varnus Xavér ad jótékonysági koncertet a szívbeteg kecskeméti lányért

Szívből jövő hangok címmel Varnus Xavér orgonaművész ad jótékonysági koncertet Kecskeméten a Mélymerülés utcalap szervezésében. Az est bevételéből a szívbeteg Gyenes Annának szeretnének egy sterilszobát kialakítani.

Bajáki Zsanett

Fotó: Bús Csaba

A 13 éves Gyenes Anna egész eddigi életét egy ritka, veleszületett szívbetegség, a Fallot-tetralógia elleni küzdelem árnyékolta be. Már három komoly műtéten van túl, de a teljes gyógyulásához szívtranszplantációra van szükség.

Az operációt követően pedig egy sterilszobát kell kialakítani az otthonában a biztonságos gyógyulás érdekében. Ez a sterilszoba azt is lehetővé tenné, hogy Anna édesanyja – aki egyedül neveli négy leánygyermekét – ne kényszerüljön munkahelye feladására a gyermek felépülése alatt.

A Varnus Xavér orgonaművész jótékonysági koncertjéből származó bevétellel a művész és a szervezők Gyenes Annát és családját kívánják támogatni. Aki elmegy a koncertre, a világszínvonalú művészi élmény mellett segíthet e nemes jótékonysági cél elérésében is.

Helyszíne: Kecskeméti Kodály Iskola, 6000, Kecskemét, Dózsa György út 22.

Időpont: 2021. november 1., hétfő 15.00-17.00 között

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában